INDIAN TASTE KAMPEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Taste Kampen. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 8:38 Lekker eten, goed verzorgd. We gaan het weer doen
14 jul 2024 om 23:16 Geweldig eten .kom er graag terug
14 jul 2024 om 20:13 Heerlijk eten, smaakvol en ruim voldoende en precies op tijd geleverd.
14 jul 2024 om 19:32 Eerste keer besteld hier, ooh, wat lekker!! Zo smaakvol, heerlijk!En gloeiend heet! Gaan hier zeker nog een keer bestellen! Fantastisch!! En morgen nog een keer want het was meer dan genoeg!!
13 jul 2024 om 19:59 Heerlijk eten en grote porties, kan je zeker 2 dagen van eten.
12 jul 2024 om 22:19 Voor het eerst hier besteld. Heel veel keuze, ook voor vegetariërs en zelfs vegan opties! Het eten was echt ontzettend lekker!! Prima prijs-kwaliteit verhouding. Het enige nadeel was de enorm lange bezorgtijd. Maar verder absoluut een aanrader!!
12 jul 2024 om 21:55 Voor het eerst geprobeerd, maar het was erg lekker! Gaan we vaker doen
12 jul 2024 om 18:47 Het eten was heerlijk en ruime porties, waren zeer verrast. Voor herhaling vatbaar
9 jul 2024 om 8:55 Het eten was heerlijk .het rijste toetje was voortreffelijk .
8 jul 2024 om 22:53 Glutenvrij, Snel geleverd, En heerlijk! Zeker een aanrader!
7 jul 2024 om 22:12 Lekker eten, maar wel prijzig voor de hoevelheid die je krijgt. Daardoor kan ik dit niet zo vaak bestellen als ik zou willen.
6 jul 2024 om 20:11 Heerlijk eten maar de bezorging duurde te lang.